Helppo amerikkalainen juustokakku ohje

Pohja:


150 g Digestive keksejä
5 rkl voisulaa
2 rkl sokeria

Täyte:


600 g Philadelphiajuustoa
2,5 dl sokeria
2 rkl maizenajauhoja
3 kananmunaa
1 dl kermaa (vaahdota)
raastettua sitruunan kuorta
0,5 tl vaniliinisokeria

Aloita cheesecake murskaamalla keksit, lisää sekaan sulatettu voi sekä sokeri.
Sekoita ainekset.

Voitele irtopohjainen vuoka ja levitä seos tasaisesti pohjalle.
Pohja laitetaan uuniin noin 5-7 minuutin ajaksi.

Erottele keltuaiset valkuaisista. Vaahdota valkuaiset. Yhdistä täyteainekset.
Sekoita täyte ja kaada se vuokaan. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Laske lämpö 150 asteeseen ja anna kakun olla uunissa vielä noin tunnin ajan.

Ennen kakun ottamista uunista tarkasta tikulla sen keskiosasta, että kakku
on varmasti kiinteytynyt. Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua.
Kuorrutukseen voit käyttää myös creme fraichea.


Amerikkalainen juustokakkutyttö
© Copyright Juustokakku.fi